Wat is LOL surprise?

LOL Surprise is een populair speelgoedmerk dat in 2016 werd gelanceerd en dat verzamelpoppen en accessoires bevat. Ze staan bekend om hun verrassingselement, met poppen en accessoires verpakt in kleurrijke ballen met meerdere lagen om af te pellen, waardoor onderweg verrassingen onthuld worden.

Poppen: De nadruk ligt vooral op verzamelbare modepoppen met grote hoofden en gestileerde kenmerken. Er zijn verschillende popgroottes en -types, zoals de originele L.O.L. Verrassing! poppen en de grotere L.O.L. Verrassing! OMG. poppen (verras mij!)

Verzamelobject: Het plezier ligt in het verzamelen van verschillende poppen en accessoires, waarvan sommige zeldzamer zijn dan andere. Dit aspect draagt bij aan de opwinding voor veel fans.

Verrassingsverpakking: De poppen zijn op unieke manieren verpakt, vaak in verrassingsballen met laagjes om los te laten, waardoor anticipatie en een leuke onthullingservaring ontstaan.

Doelgroep: Hoewel LOL Surprise door veel leeftijdsgroepen wordt gewaardeerd, wordt het over het algemeen op de markt gebracht voor kinderen van 5 jaar en ouder, vooral tussen 7 en 14 jaar oud.