Over ons

Sizaso.com is een webwinkel waar we ons richten op het aanbieden van prachtige producten voor kinderen. Bij Sizaso omarmen we een speciale set waarden die ons onderscheiden:

 • Plezierig, Oprecht en Eerlijk: Bij Sizaso geloven we in een plezierige, oprechte en eerlijke benadering van alles wat we doen. We streven ernaar om elke klant te laten glimlachen en vertrouwen te wekken.
 • Kindvriendelijke Producten: Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd met het welzijn en de vreugde van kinderen in gedachten. Alles wat we aanbieden, is speciaal ontworpen om kinderen te inspireren en te vermaken.
 • Overzichtelijk en Duidelijk: We begrijpen dat winkelen eenvoudig en duidelijk moet zijn, vooral als het om producten voor kinderen gaat. Onze webwinkel is ontworpen voor maximale overzichtelijkheid en duidelijkheid.
 • Groeiend en Betaalbaar Aanbod: Sizaso blijft groeien en evolueren, zodat we voortdurend nieuwe en opwindende producten kunnen aanbieden. We geloven ook sterk in betaalbaarheid, zodat kwaliteit toegankelijk is voor iedereen.
 • Top Service met Snelle Levering: Onze toewijding aan uitstekende service betekent dat we er zijn om aan je behoeften te voldoen. We zorgen voor snelle levering, zodat je snel kunt genieten van je aankopen.
 • Helpende Hand daar waar mogelijk: Bij Sizaso strekken we een helpende hand uit wanneer dat nodig is. We staan klaar om te helpen en te ondersteunen, omdat we willen dat je een geweldige ervaring hebt met onze producten en service.

Bij Sizaso.com draait alles om kinderen en families. We nodigen je uit om onze webwinkel te verkennen en te genieten van het plezier en de kwaliteit die we te bieden hebben. Welkom bij de Sizaso-familie!

Op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 15 en 18 uur of via email 24/7.

 

afbeelding-welkom-kids-op-fiets

Artikelen

Bij Sizaso hechten we grote waarde aan de kwaliteit, ethiek en tevredenheid van onze klanten. Dit zijn onze belangrijkste principes met betrekking tot onze producten:
 • Inkoop binnen de EU: We kopen uitsluitend producten binnen de Europese Unie. Dit stelt ons in staat om de kwaliteit en herkomst van onze producten beter te controleren.
 • Licentie Artikelen: Al onze op de website aangeboden licentieartikelen zijn voorzien van de juiste licenties. Dit betekent dat we de officiële toestemming hebben om deze artikelen te verkopen, zodat je met vertrouwen kunt winkelen.
 • EU Veiligheidskeurmerk: Onze producten zijn voorzien van een EU veiligheidskeurmerk, wat garandeert dat ze voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.
 • Ethische Inkoop: We verwachten van onze leveranciers dat zij ethisch verantwoord en op een gezonde manier zaken doen bij hun inkoop. Dit betekent dat we geen producten willen verkopen waarbij anderen schade of leed hebben ondervonden.
 • Eerlijke Handel: Bij Sizaso zijn we bereid iets meer te betalen als dat betekent dat we bijdragen aan eerlijke handelspraktijken en de verbetering van arbeidsomstandigheden.
 • Bedenktijd: We bieden onze klanten 20 dagen bedenktijd. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, staan onze klantenservicemedewerkers voor je klaar om je te helpen met retourmogelijkheden.
 • Klantenservice: Voor vragen over onze producten staan we altijd voor je klaar. Je kunt ons eenvoudig e-mailen of bellen, en we zullen je graag assisteren.


      Bij Sizaso willen we niet alleen hoogwaardige producten aanbieden, maar ook een ethische benadering van zaken doen, waarbij klanttevredenheid centraal staat. We kijken ernaar uit om je te helpen en te voorzien van producten die aan onze hoge normen voldoen.

      Goede doelen

      Bij Sizaso zijn we niet alleen gepassioneerd over het geluk van kinderen, maar we geloven ook in het belang van het delen van die vreugde met anderen. Daarom hebben we een speciale toewijding aan goede doelen die zich inzetten voor kinderen.

      Hoe dragen we bij? Voor elke bestelling die we ontvangen, reserveren we 5 cent. Aan het einde van ons boekjaar organiseren we een poll op onze Facebook-pagina. Heb je iets bij ons gekocht? Dan telt jouw stem mee. We geven onze klanten de mogelijkheid om te stemmen op welk goed doel we zullen ondersteunen.

      En als je denkt dat er een goed doel is dat onze aandacht verdient, stuur ons dan gerust een e-mail! We staan altijd open voor suggesties, maar het moet wel een erkende stichting zijn die zich inzet voor kinderen. Samen kunnen we een verschil maken en een positieve impact hebben op het leven van kinderen die het nodig hebben.

      Bij Sizaso gaan we verder dan alleen het aanbieden van geweldige producten - we streven naar een wereld waarin elk kind de kans heeft om gelukkig en gezond op te groeien. Bedankt voor het steunen van ons initiatief en voor het delen van deze visie. Samen kunnen we het verschil maken!

      U kunt kiezen:

      1. Stichting Kika
      2. Stichting Het vergeten kind
      3. Stichting Cliniclowns
      4. Warchild

      handen-in-een-voor-betere-wereld

      Onze missie

      Bij Sizazo is het onze missie om onze klanten toegang te bieden tot producten die op een eerlijke en duurzame wijze zijn geproduceerd. We streven voortdurend naar de hoogste kwaliteit tegen concurrerende prijzen, terwijl we ons blijven richten op de wensen, vragen en tevredenheid van onze gewaardeerde klanten.

      Wij zijn niet alleen een onderneming, maar ook een kracht die zich inzet voor positieve verandering. Onze toewijding aan duurzaamheid en het milieu is diepgeworteld in onze bedrijfscultuur. We zijn op weg om een volledig groen bedrijf te worden, en we kunnen niet wachten om hier binnenkort meer over te delen.

      Bij Sizazo gaan we verder dan alleen producten verkopen. We streven ernaar om een impact te hebben op onze wereld, door duurzame keuzes te maken en het milieu te beschermen. Samen met jou, onze gewaardeerde klant, bouwen we aan een betere toekomst. Blijf op de hoogte voor meer updates over onze duurzaamheidsinspanningen!